Naslovna » U Hristu » Knjige » ....

Čovečje srce

Duhovno ogledalo srca
S a d r ž a j :

1. Srce grešnika

2. Grešno srce traži spasenje

3. Srce pokajničko

4. Razapet sa Hristom

5. Božiji hram

6. Kušano i podeljeno srce

7. Otvrdnulo srce koje je
otpalo od Boga


8. Grešnikov kraj

9. Pobedničko srce

10. "Uđi u slavu svoga Spasitelja"

Alegorična predstava u 10 slika

Ovo nije nova knjiga. Ima više od 200 godina kako se pojavila u francuskoj i poslužila je na blagoslov hiljadama duša. To je duhovno ogledalo, u kome su ljudi mogli videti njihovo stanje onako kako ga Bog sam vidi. Oni koji su na ovim stranicama svoje vlastito srce su mnogobrojni, i svojim pokajanjem dobili su od Gospoda novo srce i novi duh.

Čitajući ovu knjigu, ne zaboravite da je to ogledalo u kome se možete videti - lično. Bez obzira, da li ste ateista, hrišćanin, nevernik, ili otpadnik (rugač), naći će te vaš portret takav - kakav Bog vidi, kad na vas gleda. Bog ne gleda ko je ko, kod Njega nema protekcije. On gleda u srce čoveka i po njemu mu sudi ili daje milost.

"Svako, ko čini greh, čini bezakonje, i greh je bezakonje. I znate da se on javio da ukloni grehe, a u njemu nema greha. Svako, ko ostaje u njemu, ne greši; svako, ko greši, nije ga video niti poznao. Dečice, niko da vas ne dovodi u zabludu. Ko tvori pravednost pravedan je - kao što je on pravedan. Ko tvori greh od đavola je, jer đavo greši od početka. Zato se javio Sin Božiji - da razori dela đavolova. Niko, ko je od Boga rođen, ne čini greha, jer njegovo seme ostaje u njemu; i ne može da greši, jer je od Boga rođen. Po ovom se poznaju deca Božija i deca đavolja: svako, ko ne čini pravednost i ko ne voli svoga brata, nije od Boga." (1. Jovanova 3:4-10)

"I ovo je svedočanstvo da nam je Bog dao život večni; i ovaj život večni u Sinu je Njegovom. Ko ima Sina Božijeg ima život; ko nema Sina Božijeg nema život."
- 1. Jovanova 5:11-12

ZA DANAS

IZDVAJAMO
ANKETA

INDEKS TAGOVI

PRATI NAS

Posete/Statistika
Danas: 1925
Ukupno: 2443730
Generisano za: 0.004''

W3C XHTML 1.0
W3C CSS

Internet izvor: http://siont.net/u-hristu/knjige/srce/index.php
Ovaj tekst je preuzet/odštampan sa sajta SIONSKE TRUBE - http://www.siont.net/.
Uslovi i prava za korićenje ovog materijala su dati na stranici: http://www.siont.net/garancije.php.