Naslovna » ....

Privatnost

SIONSKA TRUBA, poštuje privatnost svojih saradnika, lica na E-mail listi i Internet korisnika, i u potpunosti je spremna i rešena da je zaštiti. U daljem tekstu nalaze se detaljnije informacije koje govore o našoj politici u vezi raspolaganja sa informacijama o korisnicima.

Ukoliko imate bilo kakva dodatna pitanja o vašoj zaštiti privatnosti, slobodno nas kontaktirajte.

Informacije o korisnicima

SIONSKA TRUBA, dolazi do određenih informacija, koje nisu vaši lični podaci, već se odnose na Internet provajdera koji koristite da biste se povezali na Internet, vašu IP adresu, tip čitača ili operativnog sistema koji koristite (npr. Macintosh, Linux ili Windows). Ove informacije koriste se samo u statističke svrhe. Međutim, SIONSKA TRUBA zadržava pravo da ove podatke upotrebi u svrhu zaštite svog intengriteta ili svojih sadržaja.

U određenim slučajevima, vi dobrovoljno možete dati neke podatke o sebi popunjavanjem naših upitnika ili slanjem E-mail poruka. U tom slučaju, SIONSKA TRUBA prikupljene informacije strogo čuva za svoje potrebe, i one se neće upotrebljavati ni u jednu svrhu osim naznačene.

Ukoliko svoje lične podatke ostavljate u nekom od javnih servisa, u tom slučaju SIONSKA TRUBA vam ne može garantovati nikakvu zaštitu. Ali, u slučaju mogućih neprijatnosti, možete nam se javiti sa molbom da vaše lične podatke uklonimo sa stranice.

Podaci u "kolačićima"

SIONSKA TRUBA, kao i većina sajtova na Internetu, koristi tzv. "kolačiće" (Cookies), kako bi unapredila vaše vreme provedeno na Internetu. SIONSKA TRUBA nikako ne može da iskoristi ove kukije da bi vas lično identifikovala.

Ukoliko ne želite da koristite prednosti kukija, postoji jednostavna procedura putem koje možete ručno izbrisati naše kukije. Za više informacija, konsultujte dokumentaciju vašeg Internet pretraživača.

E-mail lista

Vaša adresa će biti upotrebljena samo za slanje magazina i ni u koju drugu svrhu. SIONSKA TRUBA ne podržava SPAM (slanje neželjenih poruka), i zato ni pod kojim uslovima neće ustupiti svoju E-mail listu drugim licima, sajtovima ili organizacijama.

"Tresem se od straha za moju zemlju kada pomislim da je Bog pravedan."
- Thomas Jefferson

ZA DANAS

IZDVAJAMO
ANKETA

INDEKS TAGOVI

PRATI NAS

Posete/Statistika
Danas: 521
Ukupno: 2737200
Generisano za: 0.004''

W3C XHTML 1.0
W3C CSS

Internet izvor: http://siont.net/privatnost.php
Ovaj tekst je preuzet/odštampan sa sajta SIONSKE TRUBE - http://www.siont.net/.
Uslovi i prava za korićenje ovog materijala su dati na stranici: http://www.siont.net/garancije.php.