Naslovna » U Hristu » Knjige » ....

Obrati Bogu svoj narod

Arfin Klementsen
S a d r ž a j :

Predgovor autora
I. Sadašnje stanje i budućnost naroda
II. Srce naroda
III. Kako su se srca naroda odvratila od Boga
IV. Velika bitka
V. Nacionalno probuđenje donosi preobražaj u zemlji
VI. Kako preobražaj dolazi u tvoj narod
VII. Vladavina s Bogom u duhovnom carstvu
VIII. Veliki izazov!


Ova knjiga je posvećena svima onima koji u svom narodu uviđaju potrebu za preobražajem.

Objavljeno uz odobrenje izdavača: Evanđeoskog saveza Srbije

O piscu

ARNFIN KLEMENTSEN je pastir Karizma centar crkve u Stavangeru u Norveškoj. Rođen je 1953. Odrastao je u rodnom gradu Skotselvu, gradiću smeštenom 70 km zapadno od Osla, glavnog grada Norveške. Od 1976. do 1978. u različitim hrišćanskim denominacijama služio je kao evangelista i biblijski učitelj, a od 1978. do 1980. je bio pastir u Danskoj. Godine 1981. sa ženom se seli u Stavanger gde zajedno obavljaju pastirsku službu u Karizma centar crkvi, čija se služba i brojnost povećavaju. Arnfin Klementsen putuje i govori na konferencijama u različitim crkvama i denominacijama u Norveškoj.

ARNFIN KLEMENTSEN je napisao nekoliko knjiga o duhovnom obnovljenju, probuđenju i o tome kako izgraditi stabilne crkve. Njegova knjiga "Norveška na povratku Bogu" izdata je 1995. godine u 70.000 primeraka i u Norveškoj je postala bestseler. Govori o njihovoj naciji i o "srcu norveškog naroda". Poruka u knjizi daje izazov, radikalna je i dotiče teme kao što su sloboda, nezavisnost, politika, istorija, kultura i religija, a zaključak je očigledan: Norveškoj je potrebna nova reformacija.

U jesen 1998. Arnfin Klementsen je pokrenuo organizaciju "Norveška na povratku Bogu", koja radi na organizovanju molitava, i na podsticanju probuđenja i reformacije u Norveškoj.

OVA KNJIGA "OBRATI BOGU SVOJ NAROD" otkriva nam iz biblijske i istorijske perspektive da je promena jednog naroda moguća, a da je ključ za to crkva. Ova poruka je obnovljena verzija knjige "Norveška na povratku Bogu". Na srce pastira Klementseva Bog je naložio da sa tom porukom ide u različite zemlje i da održava seminare sa istim nazivom "Obrati Bogu svoj narod". Na ovim seminarima, pastir Klementsen govori pastirima i vođama crkava, kao i vođama iz društvenih sfera. Cilj je da se crkva probudi i shvati odgovornost koju ima prema narodu i njegovoj budućnosti.

POTREBA ZA PROBUĐENJEM I PROMENOM u narodima je pokretačka sila u službi Arnfina Klementsena. U ovoj knjizi on nam daje snažno svedočanstvo o tome šta je Bog učinio u njegovoj zemlji kroz istoriju. On veruje da je Isus odgovor za ovaj svet, a da je budućnost u rukama Božjeg naroda, crkve koja se moli. Njegovu službu prati silno izlivanje duha molitve. Klementsen često izjavljuje da "molitva pokreće ruke koje pokreću svet". Njegova želja je da se ljudi spasavaju i isceljuju, a da se u narodima dešavaju probuđenja i promene.

Tagged: crkva| probuđenje|
"Jedino Bog je čovekovo istinsko dobro; i otkako ga je čovek napustio, čudna je stvar da nema ničeg u prirodi što je u stanju da ga zameni. Jedni ga traže u vlasti, drugi u žudnji za neobičnim stvarima (kao što su astrologija, alhemija i umetnost) i u naukama, treći u čulnim slastima."
- Blaise Pascal

ZA DANAS

IZDVAJAMO
ANKETA

INDEKS TAGOVI

PRATI NAS

Posete/Statistika
Danas: 531
Ukupno: 2737210
Generisano za: 0.005''

W3C XHTML 1.0
W3C CSS

Internet izvor: http://siont.net/u-hristu/knjige/arfinn/index.php
Ovaj tekst je preuzet/odštampan sa sajta SIONSKE TRUBE - http://www.siont.net/.
Uslovi i prava za korićenje ovog materijala su dati na stranici: http://www.siont.net/garancije.php.