Naslovna » Magazin » Arhiva » #21 » ....

21/2004. - Uvodnik

Uredništvo

Dragi naši čitaoci,

Reč "krešendo" jeste reč koja se upotrebljava u muzici da bi se njome upozorilo na jačanje tona ili glasa. Biblija ni na jednom mestu ne govori o tome, da je volja Božja za vernike i crkvu njihovo slabljenje i stišavanje Duha Svetog, ni smanjenje pomazanja i prisustva Svetoga Duha. Božja volja je "krešendo", stalno jačanje u Bogu. "A dalje, braćo moja, jačajte u Gospodu i u sili jačine Njegove. (Ef. 6:10)

Istorija je puna Božjih slugu koji su živeli u neprestanom "krešendu" Božjeg pomazanja. Oni su shvatili da ne postoji ograničenje, određena količina ili mera u Bogu (Jn. 3:34), kada je reč o Njegovom davanju Svetog Duha. Tako su decenijama mogli raditi za Boga sa nesmanjenim žarom i oduševljenjem - neumarajući se i nedosađujući se.

Božje prisustvo treba stalno da jača u našem životu, našem srcu, u našoj crkvi, jer samo tako će svet moći jasno čuti i razumeti "tonove" Jevanđelja. Dragi naši čitaoci, vreme je za Božji "krešendo"! Svet, naša zemlja ima potrebu da ga čuje...

Zato, naštimujte svoje instrumente - živote, očistite se i posvetite (Rim. 12:1-2), da bi Božji "krešendo" mogao da počne - veliko probuđenje crkve. "A put je pravednički kao svetlo videlo, koje sve većma svetli dok ne bude pravi dan." (Priče 4:18)

Vaša, SIONSKA TRUBA.

Tagged: uvodnik| pomazanje|
"Niko ne umire kao ateista."
- Platon

ZA DANAS

IZDVAJAMO
ANKETA

INDEKS TAGOVI

PRATI NAS

Posete/Statistika
Danas: 748
Ukupno: 2553490
Generisano za: 0.008''

W3C XHTML 1.0
W3C CSS

Internet izvor: http://siont.net/magazin/arh/021/index.php
Ovaj tekst je preuzet/odštampan sa sajta SIONSKE TRUBE - http://www.siont.net/.
Uslovi i prava za korićenje ovog materijala su dati na stranici: http://www.siont.net/garancije.php.