Naslovna » Magazin » Arhiva » #20 » ....

20/2004. - Uvodnik

Uredništvo

Dragi naši čitaoci,

među ljudima se često može primetiti priča o "brzom prolaženju vremena", a ovi razgovori su nekako najučestaliji pred kraj stare ili na početku nove godine. Ljudi govore: "Eto, već će Nova godina a stara kao da je počinjala juče."

Zaista, vreme brzo prolazi a Crkva Isusa Hrista provodi svoje poslednje dane ovde na zemlji, pre svog slavnog vaznesenja Gospodu u susret. Crkva će biti uzeta sa zemlje i iz vremena, u Njegovu prisutnost i večnost. Ova istina bi trebalo da nas još više motiviše u negovanju našeg odnosa sa Gospodom i radu za Njega - da pametno iskorištavamo ovo malo preostalog vremena.

Bez odlaganja bi trebalo sve "naopake" stvari u našem životu dovesti u red dok još imamo vremena. Sa ljubavlju i opraštanjem izgladiti sve odnose sa drugim ljudima, gorljivije moliti, propovedati Evanđelje nespašenima, više se angažovati u radu svoje lokalne zajednice, više davati, žrtvovati za Gospoda, dok još imamo vremena.

Dakle, dragi naši čitaoci, pošto "vreme brzo leti", pametno ga koristimo. Ne odlažimo poslove i odluke za Gospoda. Uradimo što treba da bude urađeno. Propuštene šanse nam se možda neće više ukazati, jer već sutra možda više neće biti vremena.

Ako bude volja Gospodnja i "vremena", vidimo se u 2004!

Vaša, SIONSKA TRUBA.

"I, kao što je priznato, velika je tajna pobožnosti: Bog se javi u telu, opravda se u Duhu, pokaza se anđelima, propovedi se neznabošcima, verova se na svetu, uznese se u slavi."
- 1. Timotiju 3:16

ZA DANAS

IZDVAJAMO
ANKETA

INDEKS TAGOVI

PRATI NAS

Posete/Statistika
Danas: 723
Ukupno: 2553465
Generisano za: 0.005''

W3C XHTML 1.0
W3C CSS

Internet izvor: http://siont.net/magazin/arh/020/index.php
Ovaj tekst je preuzet/odštampan sa sajta SIONSKE TRUBE - http://www.siont.net/.
Uslovi i prava za korićenje ovog materijala su dati na stranici: http://www.siont.net/garancije.php.