Naslovna » Magazin » Arhiva » #14 » ....

14/2003. - Uvodnik

Uredništvo

Pre više godina, iz jedne luke, isplovila je nova vojna podmornica na svoju prvu - test vožnju. Trebalo je isprobati koliko dugo i koliko duboko može izdržati ispod površine vode. Posle par dana kada se podmornica vratila u svoju luku, prvo pitanje koje su uputili kapetanu podmornice bilo je: "Kako ste podneli tu veliku oluju, koja je bila juče?" "Oluja? Ne, mi nismo niti osetili, niti znamo da je bilo oluje!" odgovorio je iznenađeno kapetan podmornice.

Podmornica je bila tako duboko ispod vode, da je plovila na dubini unutar pojasa koji mornari nazivaju "jastuk mora". Kada more besni i peni, kada se dižu ogromni talasi na površini i udari vetra, vode unutar "morskog jastuka" su potpuno mirne.

Um vernika može biti sačuvan od velikih talasa brige i jakih vetrova straha, od bilo koje oluje koja se obruši na njegov život, ukoliko se potpuno prepusti Bogu i utone verom u Njega. Tako, vernik može da se odmara na "Božjem jastuku", čuvan Njegovom milošću i ohrabren Njegovim Svetim Duhom. Bog je najsavršenije i najbolje utočište ljudske duše.

Dragi naši čitaoci,

ostanite "duboko" u Bogu da bi ste imali i Njegov mir koji "prevazilazi svaki um" (Fil. 4:7) usred ovog nemirnog i haotičnog sveta. Ujedno ovo je naša želja za Vas u Novoj 2003. godini. Neka Nova godina za Vas, bude godina mira - Božjeg mira, mira kakav pre nikada niste okusili.

Vaša, SIONSKA TRUBA.

Tagged: uvodnik| um| mir|
"Ja sam vaskrsenje i život; koji veruje mene ako i umre živeće."
- Jovan 11:25

ZA DANAS

IZDVAJAMO
ANKETA

INDEKS TAGOVI

PRATI NAS

Posete/Statistika
Danas: 1820
Ukupno: 2666770
Generisano za: 0.005''

W3C XHTML 1.0
W3C CSS

Internet izvor: http://siont.net/magazin/arh/014/index.php
Ovaj tekst je preuzet/odštampan sa sajta SIONSKE TRUBE - http://www.siont.net/.
Uslovi i prava za korićenje ovog materijala su dati na stranici: http://www.siont.net/garancije.php.