Naslovna » Magazin » Arhiva » #35 » ....

35/2006. - Uvodnik

Uredništvo

Jedan propovednik je jednom davno rekao: "Pokušavam da shvatim, zašto su naše crkve tako daleko od probuđenja, od novog duhovnog obnovljenja. Trudim se da razumem zašto su naša srca tako daleko od toga da shvate i prepoznaju hitnost ove Božje volje, naloga Svetoga Duha koji nam viče: "Probudite se, ili ćete izginuti! Sud se primakao!"

Dragi naši čitaoci,

da li se i vi pitate isto? Ukoliko sebe računate među one "prave" hrišćane, onda svakako, zar ne bi trebalo? Ukoliko bez i malo teskobe u srcu gledate propadanje društva u kome živite, ako bez žalosti u duhu gledate kako se množe laži, nasilje, korupcija, abortusi, razvodi, blud i razvrati, bolesti zavisnosti, hule na Boga, i okultizam svake vrste. Onda sigurno i vama treba probuđenje, jer vaše srce ne probadaju iste stvari koje probadaju i Božje srce.

Čarls Spurdžen je rekao: "Ako nemaš želje da se i drugi spasu, onda ni ti sam nisi spašen, u to budi siguran." Kakve otrežnjujuće i istinite reči! Kao hrišćani ovde smo samo iz jednog jedinog razloga, da propovedamo Evanđelje izgubljenima, da budemo Božiji ambasadori pomirenja. To je prva i jedina volja Božija za nas, ali volja Božija koju mogu razumeti i činiti samo oni koji su probuđeni.

Tako, "Probudite se, ili ćete izginuti! Sud se primakao!" A vi koji ste budni, ostanite budni i probudite one koji spavaju, jer to je vaša obaveza, kao "čuvara brata svog".

Vaša, SIONSKA TRUBA.

Tagged: uvodnik| probuđenje|
"Ulice pakla su popločane dobrim namerama."
- Mark Twain

ZA DANAS

IZDVAJAMO
ANKETA

INDEKS TAGOVI

PRATI NAS

Posete/Statistika
Danas: 743
Ukupno: 2553485
Generisano za: 0.004''

W3C XHTML 1.0
W3C CSS

Internet izvor: http://siont.net/magazin/arh/035/index.php
Ovaj tekst je preuzet/odštampan sa sajta SIONSKE TRUBE - http://www.siont.net/.
Uslovi i prava za korićenje ovog materijala su dati na stranici: http://www.siont.net/garancije.php.