Naslovna » Magazin » Arhiva » #17 » ....

17/2003. - Uvodnik

Uredništvo

Dragi naši čitaoci,

u Hampton Court, blizu Londona, postoji jedna vinova loza koja raste unutar staklenika. Ovaj čokot je star blizu 1000 godina. Njegov obim je oko dve stope, dok neke grane koje nosi su dugačke i preko 70 metara. Zbog stalnog nadzora, zaštite i orezivanja, ovaj čokot svake godine donese nekoliko stotina kilograma grožđa.

Ovaj fenomen od čokota je uspeo tako dugo da poživi i bude rodan iz dva razloga, on je rastao u stakleniku gde je bio zaštićen od suše i štetočina i posedovao je stalnu negu i pažnju vrtlara - vinogradara.

Ovo bi smo veoma lako mogli primeniti i na naš duhovni život i biti poučeni ovim primerom kako i mi možemo biti učinjeni plodnima bez obzira na broj naših godina života. Poput ovog čokota i mi bi trebalo da budemo odvojeni od ovog pokvarenog sveta i prebačeni u Hrista - naš zaklon, zaštitu, naše posvećenje, naš staklenik. I naravno potpuno da se prepustimo brizi i volji vinogradara, kao Onog koji ima savršen plan za naš život.

Tako dragi naši čitaoci, predajte se Hristu i ostanite u Hristu, i vaš život će doneti slatke plodove koje će Boga proslaviti.

Vaša, SIONSKA TRUBA.

Tagged: uvodnik| posvećenje|
"Sin Božji je postao čovekom da bi omogućio ljudima da postanu sinovi Božji."
- C.S. Lewis

ZA DANAS

IZDVAJAMO
ANKETA

INDEKS TAGOVI

PRATI NAS

Posete/Statistika
Danas: 760
Ukupno: 2553502
Generisano za: 0.004''

W3C XHTML 1.0
W3C CSS

Internet izvor: http://siont.net/magazin/arh/017/index.php
Ovaj tekst je preuzet/odštampan sa sajta SIONSKE TRUBE - http://www.siont.net/.
Uslovi i prava za korićenje ovog materijala su dati na stranici: http://www.siont.net/garancije.php.