Naslovna » Magazin » Arhiva » #12 » ....

12/2002. - Uvodnik

Uredništvo
"Vidi, stojim na vratima i kucam; ako ko čuje moj glas i otvori vrata, ućiću k njemu i ješću s njim - i on sa mnom." (Otkr. 3:20 EČ)

Dakle, pred našim vratima neko stoji i kuca. Ne zvoni, ne lupa, ne želi da otvori vrata nasilno. Samo kuca i čeka, da li ćemo otvoriti. Nije li to prosjak ili trgovački putnik? Ne, to je Taj, kome je "data sva moć na nebu i na zemlji". Njegovo ime je Isus Hrist. Uopšte ne bi na Njega ni obratili pažnju da nam nije rekao, da stoji pred vratima našeg srca.

Stoji tako napolju a unutra smo mi sa našim neraščišćenim problemima, sa savešću koja je opterećena mnogim krivicama, sa zadacima koje premašuju naše snage, sa svojim ljutnjama, žalostima, brigama i mukama. Mi smo kao trgovac čije je knjigovodstvo u potpunom neredu i haosu. Zašto ne obraćamo pažnju na Onog koji stoji napolju? Otvorimo i pokažimo Spasitelju knjige našeg upropašćenog života i molimo Ga da On sam sve to uzme u svoje ruke.

Obratimo pažnju, da su Njegove ruke izranjavane. Tragovi klinova, kojima su bile probodene, još su vidljivi i svedoče o tome, da je za nas razapet. Zato On može i želi snažno i spasonosno da uđe u naš život. Veoma smo naivni kada želimo da sa svim našim problemima i tamnim tajnama ostanemo sami, kada pred vratima stoji moćni Spasitelj.

- 365 X On, Wilhelm Busch

Tagged: uvodnik| isus|
"Ja nisam kralj; postoji samo jedan Kralj i to je Isus Hrist."
- Elvis Presley

ZA DANAS

IZDVAJAMO
ANKETA

INDEKS TAGOVI

PRATI NAS

Posete/Statistika
Danas: 1910
Ukupno: 2443715
Generisano za: 0.006''

W3C XHTML 1.0
W3C CSS

Internet izvor: http://siont.net/magazin/arh/012/index.php
Ovaj tekst je preuzet/odštampan sa sajta SIONSKE TRUBE - http://www.siont.net/.
Uslovi i prava za korićenje ovog materijala su dati na stranici: http://www.siont.net/garancije.php.