Naslovna » Magazin » Arhiva » #3 » ....

3/2001. - Uvodnik

Uredništvo

Dragi naši čitaoci,

pred vama je treći broj (Vaše i naše) SIONSKE TRUBE, koji je otišao na 197 E-adresa. Želimo da podelimo radost sa Vama, zbog konstantnog povećanja "tiraža", ali i zbog nečeg još mnogo lepšeg: povećanja broja priloga! Za sada smo dobili priloge iz B. Petrovca, Padine, St. Pazove, Beograda, Toronta (Kanada), Zagreba (Hrvatska)...

Primetićete da se ovaj broj OPET u svom "ruhu" razlikuje, od prva dva. Čemu opet te promene? Znajte, da se trudimo da magazin što više tehnički pojednostavimo, učinimo preglednijim i da izađemo u susret mnogima, koji SIONSKU TRUBU žele odštampati. Ukoliko imate nekih nedoumica ili nejasnoća o tehničkoj strani SIONSKE TRUBE, onda obavezno pročitajte stranicu HELP ME SionT!

Uključite se, ako ne prilozima za časopis, onda zastupničkim molitvama... Hteli bismo: da glavni urednik SIONSKE TRUBE bude sam Gospod, kroz dejstvo Njegovog Svetog Duha. Njegov povratak je svakim novim danom sve bliži... Neka pri susretu sa Gospodom budemo zatečeni kao dobre i verne sluge.

Naša želja je da ovo bude i Vaš magazin sa zajedničkim nastojanjem da se mnogi hrišćani povežu i jedni druge blagoslove. Tako, budite i ostanite uvek spremni da zatrubite, kada Bog to od vas očekuje!

"Milost svima koji neprolaznom ljubavlju vole našeg Gospoda Isusa Hrista." (Ef. 6:24 SSP)

Vaša, SIONSKA TRUBA.

Tagged: uvodnik|
"Bog je lep, mudar i dobar. Bog najbolje zna šta nama treba."
- Aristotel

ZA DANAS

IZDVAJAMO
ANKETA

INDEKS TAGOVI

PRATI NAS

Posete/Statistika
Danas: 731
Ukupno: 2553473
Generisano za: 0.007''

W3C XHTML 1.0
W3C CSS

Internet izvor: http://siont.net/magazin/arh/003/index.php
Ovaj tekst je preuzet/odštampan sa sajta SIONSKE TRUBE - http://www.siont.net/.
Uslovi i prava za korićenje ovog materijala su dati na stranici: http://www.siont.net/garancije.php.