Upoznati Boga preko Interneta?

pitanje - odgovor
From: "Milan"
Subject: Upoznati Boga preko interneta?
Date: Wednesday, January 10, 2007 20:01Ovo je najveca glupost koju sam ikada procitao, jos vam samo fali da pocnete prodavati komadice Hrista Preko ove bezvezne naprave.

Gresni teolog iz Hercegovine

Milane,
svi smo mi grešni i treba nam izbavljenje. Lako je osuđivati ali nije lako pokazati milost i zato nam svima treba Božja pomoć da u tome uzrastemo.

Cenimo tvoju iskrenost u onome što si prokomentarisao i želimo da se objasnimo kako bi dali mogućnost Gospodu da progovori i tvome srcu.

Naime, šta bi trebalo da se upitamo je to da li  Bog daje bilo kakvu zapovest na koji način ljudi treba da Ga upoznaju. Ako postoji takva zapovest mi bi želeli da nam se pokaže.

Čitajući Bibliju možemo naći na više mesta da je Bog imao različite načine komunikacije sa ljudima i da su njegova sredstva za nas ljude bila nejasna pa i pomalo nerazumna ali On kaže da Njegovi putevi i misli nisu kao naši, ljudski (Isa. 55:8-9). Setimo se događaja gde je magarica progovorila... (4. Moj. 22:30) Ako je Božja volja bila da nečistoj životinji otvori usta, zašto ne iskoristiti usta Interneta da se progovori o Bogu?

Ako uzmemo čašu za primer možemo reći sledeće: čaša je veoma funkcionalna jer se iz nje može piti mleko, voda ili sok ali takođe može biti zloupotrebljena i koristiti kao kontejner za opijanje alkoholom pa čak i za stavljanje otrova u piće. Znači, ako se iz nje može piti alkohol i otrov to znači da je ne treba koristiti da se iz nje pije voda ili mleko? Ako neko koristi nož za probadanje i ubijanje da li to znači da ga ne treba koristiti za sečenje hleba? Kako onda nahraniti gladne?

Najbolji savet svima onima koji dele slično mišljenje u ovoj stvari bio bi da se obrate Bogu u molitvi i traže od Njega otkrivenje da li Mu je ugodno da se koristi kompjuter kao jedno od današnjih sredstava za svedočenje o Božjem Carstvu ili ne.

Ako se Internet koristi za sve i svasta, zašto ne i za Hrista? Zar je moguće i pomisliti da bi Gospodu bilo mrsko ako Njegov narod upotrebljava svetsku mrežu komunikacije za svedočenje milionima duša? Zar Mu na kraju krajeva nije želja da se što više naroda spasi?

Još jednom, hvala ti na upućenoj kritici.
- Sionska Truba


Ovo asm dobio od vas:

"Najbolji savet svima onima koji dele slicno misljenje u ovoj stvari bio bi da se obrate Bogu u molitvi i traze od Njega otkrivenje da li Mu je ugodno da se koristi kompjuter kao jedno od danasnjih sredstava za svedocenje o Bozjem Carstvu ili ne.

Ako se internet koristi za sve i svasta, zasto ne i za Hrista? Zar je moguce i pomisliti da bi Gospodu bilo mrsko ako Njegov narod upotrebljava svetsku mrezu komunikacije za svedocenje milionima dusa? Zar Mu na kraju krajeva nije zelja da se sto vise naroda spasi?"


Nekada davno bila jednom jedna vecera, tajna vecera, na kojoj je bio izmedju ostalih i sam Bog, to jest sin Boziji.

Tada je taj sin Boziji uzeo casu o kojoj se govori u vasem e-mailu i rekao uzmite pijte iz nje svi, ovo je krv Moja novoga zavjeta koja se za vas i za mnoge proliva na ociscenje grijehova.

Mozete li me potsjetiti na dio Svetoga Pisma (posto sam "jako los" poznavalac) u kojemu pise da je Hristos, Bog koji je u moje srce vec useljen, rekao nesto u vezi tastature?

znam da cete mi sada pokusati to nazvati modernom propovijedi,ali dodjite braco u svetu Hercegovinu u kojoj Pravovjernom Hriscaninu nikada nije bilo teze Propovjeati Rijec Boziju, pa cemo ovdje da vidimo ko treba da otvori srce svoje Gospodu.

Iskreno vas sajt mi lici na neku sektu i don ne budem sihuran da to niste odgovaracu vam ovakvim porukama.

Volim i ja vas.
Vas Brat u Hristu
Milan
"Jedna mala rupa će potopiti veliki brod, jedan greh će uništiti čoveka."
- John Bunyan

ZA DANAS

IZDVAJAMO
ANKETA

INDEKS TAGOVI

PRATI NAS

Posete/Statistika
Danas: 721
Ukupno: 2599736
Generisano za: 0.005''

W3C XHTML 1.0
W3C CSS

Internet izvor: http://siont.net/u-hristu/pit-odg/internet.php
Ovaj tekst je preuzet/odštampan sa sajta SIONSKE TRUBE - http://www.siont.net/.
Uslovi i prava za korićenje ovog materijala su dati na stranici: http://www.siont.net/garancije.php.