Naslovna » Magazin » ....

Download

Sa ove stranice vam je moguće preuzeti neke od starih brojeva e-magazina SIONSKA TRUBA.

Naš magazin od samog početka izlazi u dva različita elektronska formata (.PDF i .HTML), PDF fajlovi svih brojeva se mogu preuzeti pojedinačno. Takođe, moguće je preuzeti i celu kolekciju brojeva u .HTML formatu pod nazivom "SionTeka" ili u .PDF, .EPUB i .MOBI formatu.

PDF format je prilagođen za štampu, ukoliko SIONSKU TRUBU želite dati na čitanje onima koji nemaju računar ili je sami više volite tako čitati.

Download magazina u PDF formatu, pojedinači brojevi (1-93):

Preuzmi broj:   >Celokupnu PDF arhivu magazina možete preuzeti preko datog linka:

DOWNLOAD: sionska_truba_1-93.zip (14.45 MB)

Kliknite ovde da bi ste preuzeli Foxit PDF Reader Foxit Reader - besplatni čitač PDF fajlova. Foxit možete preuzeti (~17 MB) sa lokacije foxitsoftware.com.
Kliknite ovde da bi ste preuzeli Adobe Acrobat PDF Reader Ukoliko trebate Adobe Acrobat Reader (~36 MB!), možete ga besplatno preuzeti sa Adobe sajta.

HTML format je više pogodan za čitanje sa ekrana, možete preuzeti pojedinačno par poslednjih brojeva ili celu kolekciju (1-86) u .ZIP paketu pod nazivom SionTeka, koja se periodično ažurira. Svi fajlovi su stavljeni u .ZIP arhive.

Pojedinačni brojevi, par poslednjih.

DOWNLOAD:

93/2016. (70 KB)Novo!
92/2016. (20 KB)
91/2015. (25 KB)
90/2015. (48 KB)
89/2015. (78 KB)
88/2015. (28 KB)
87/2015. (63 KB)
86/2015. (22 KB)
85/2014. (57 KB)

SionTeka (6.1)

- HTML SionTeka: SIONSKA TRUBA, brojevi od 1 do 86.

HTML SionTeka - Kolekcija magazina SIONSKA TRUBASionTeka je jedinstvena celina svih izdatih brojeva e-magazina SIONSKA TRUBA (HTML fajlovi). SionTeka vam otvara mogućnost da u svome računaru imate jednu malu biblioteku tekstova, da brzo otvarate i listate izašle brojeve magazina. (Slika levo, prikazuje izgled SionTeke sa otvorenim jednim od brojeva magazina.)

SionTeka je urađena u HTML tehnici, a što znači da može raditi na svakom računaru koji ima instaliran neki Internet pregledač (brauzer). Data ZIP arhiva ispod sadrži prvih 86 brojeva magazina u .HTML formatu, verzija 6.1.

DOWNLOAD: sionteka.zip (2.4 MB)

Instalacija SionTeke: Preuzmite ZIP arhivu i otpakujte je na vaš hard disk. Pokretanje: Unutar foldera SIONTEKA kliknite na fajl pod imenom START (start.htm) za početak.

Dodatak SionTeki - Biblija

Ukoliko unutar SionTeke želite imati i Bibliju sa malim (Java Applet) pretraživačem, onda preuzmite naš .ZIP fajl sa Biblijom (Prev. Daničić-Karadžić; 3.7 MB), i otpakujte ga u direktorijum SionTeke, preko (Overwrite) postojećeg direktorijuma biblija sa njegovim fajlovima.

EPUB i MOBI su formati namenjeni mobilnim uređajima. U pitanju su kolekcije (SionTeka) koje sadrže brojeve 1-72. Ove kolekcije će biti periodično ažurirane.

DOWNLOAD: .ePUB: sionteka.epub (1.9 MB)
DOWNLOAD: .mobi: sionteka.mobi (3.1 MB)"Bože daj mi snagu da prihvatim sve stvari koje ne mogu promeniti, hrabrost da promenim stvari koje mogu i mudrost da mogu razlikovati između ovo dvoje."
- Reinhold Niebuhr

ZA DANAS

IZDVAJAMO
ANKETA

INDEKS TAGOVI

PRATI NAS

Posete/Statistika
Danas: 2110
Ukupno: 2662629
Generisano za: 0.031''

W3C XHTML 1.0
W3C CSS

Internet izvor: http://siont.net/magazin/download.php
Ovaj tekst je preuzet/odštampan sa sajta SIONSKE TRUBE - http://www.siont.net/.
Uslovi i prava za korićenje ovog materijala su dati na stranici: http://www.siont.net/garancije.php.