Uvod

Chuck Smith

Živimo u vreme mnogih kriza, a Crkva ipak nije u krizi, jer stoji u molitvi pred Bogom.

Petru, Jakovu i Jovanu Isus je rekao: "Tako, niste mogli jedan sat da probdite sa mnom?" Mi kažemo: "Da te je sram, Petre! Da te je sram, Jovane! Kakva strahota! Niste mogli ni jedan sat da probdite sa Gospodom!" Ali, pazimo šta govorimo! Kad god s optužbom uperimo prst na nekoga, tri prsta su uperena na nas.

Molitva je najvažnija aktivnost u koju hrišćanin može da se uključi. Ona mora biti na celu vašeg spiska prioritetnih stvari, jer je svetu koji nas okružuje očajanički potrebna molitva. U poslednje vreme Bog želi da čini velike stvari. Samo molitva može da izmeni okolnosti. Samo ona može da obuzdava struju zla i pokvarenosti.

Niz poglavlja u kojima ćemo proučavati molitvu skrenuće vam pažnju na neke delove Pisma, ukazati na neka pravila i podstaći u vama neke misli. Sve to, ukoliko primenite molitvu u svom životu, dovešće vas mnogo bliže Bogu. Blizak odnos s Bogom omogućiće vam još delotvornije i snažnije moljenje. Započećete borbu protiv zlih sila u ovo očajničko vreme, poslednje vreme, i u toj borbi ćete doživljavati mnoge pobede. Naša borba nije protiv tela i krvi, već protiv duhovnih sila i poglavarstava, tako da ni oružje koje koristimo ne može biti telesno. Molitva je najjače oružje koje posedujemo u našem duhovnom arsenalu i sa njom možemo srusiti sve snage neprijatelja. Drži li sotona snažno pod kontrolom rukovodstvo tvog grada? Drži li vezane tvoga muža, tvoju ženu ili decu? Ova knjiga govori o tome kako da slomiš sva ta sotonina dela.

"Ateizam je smrt nade i samoubistvo duše."
- Anon

ZA DANAS

IZDVAJAMO
ANKETA

INDEKS TAGOVI

PRATI NAS

Posete/Statistika
Danas: 886
Ukupno: 2603696
Generisano za: 0.004''

W3C XHTML 1.0
W3C CSS

Internet izvor: http://siont.net/u-hristu/knjige/delotvorna/000.php
Ovaj tekst je preuzet/odštampan sa sajta SIONSKE TRUBE - http://www.siont.net/.
Uslovi i prava za korićenje ovog materijala su dati na stranici: http://www.siont.net/garancije.php.