NaslovnaDa li si gladan? Ne pitam te za potrebom da napuniš svoj želudac. Osećaš li unutrašnju "glad"? Osećaš li glad za nečim više u svom životu? Da li postoji nešto duboko u tebi što nikako i ničim ne može da bude zadovoljeno... Tražiš EXIT.

Da li si zbunjen? Ne možeš da nađeš svrhu svog postojanja i življenja. Čini ti se kao da te je neko gurnuo u mračnu sobu bez prozora, zaključao a ključ bacio... Tražiš EXIT.

Verovao si u ljude, verovao si da prava i iskrena ljubav postoji? Međutim, osećaš se kao da drugi žele samo da te iskoriste i uzmu parče tvoje duše koje im se svidi, a sve ostalo odbace... Tražiš EXIT.

Osećaš li se kao "kolateralna šteta" koja egzistira u društvu koje liči na "zonu sumraka"? Pokušao si mnogo toga, ali posle svega, opet ti ostaju samo razočarenja... Tražiš EXIT.

Priželjkuješ da nađeš svoj EXIT iz kruga beznađa... Ma samo par trenutaka čistog i dubokog unutrašnjeg zadovoljstva... Ali, opet nalaziš samo iluziju, iz koje se budiš mamuran i sa lošim ukusom u ustima, a u sebi osećaš ispraznost, veliku poput vasione...

Probao si razne izlaze, ali ni jedan EXIT nije ti pružio ulazak u život smisla i radosti. Svi putevi i pravci kojima si probao hodati nisu doveli do pravog EXIT-a, već te samo iznova vraćaju na početak traženja... Dizanja i padanja...

A znaš li da EXIT postoji?!

Ali, da bi ga pronašao moraš slediti pravi PUT, koji do njega vodi. Taj PUT, to nije stvar, to nije muzika, to nije droga, ništa od toga. PUT je osoba, stvarna osoba.

Tu unutrašnju glad koju osećaš i to nezadovoljstvo koje nosiš je duhovne prirode, i ni jedna stvar na ovom svetu te ne može zasititi. Taj unutrašnji vakuum, to traganje za ispunjenjem postoji u tebi zato što si odvojen od Boga; u tu prazninu se jedino Bog može uklopiti i dati konačan osećaj punine - smisao života.

Biblija kaže da je svako od nas odvojen od Boga, jer smo grešni a Bog je svet. Mi smo stvoreni da bi ostvarili i imali zajedništvo sa Bogom, ali zbog naše grešne prirode nismo u stanju da to ostvarimo, otuda naše stalno traganje i nezadovoljstvo.

Međutim, ovaj problem ima EXIT, a PUT ka njemu jeste Isus Hrist Isus. Jer Isus za sebe govori: "Ja sam PUT, ISTINA i ŽIVOT."

Isus Hrist nije slučajno ušao u istoriju. On je Božji "Izabranik", On je taj koji nam pokazuje EXIT iz našeg ličnog vakuumskog jada. Njegova poruka je jednostavna: "Ja sam PUT, i svako ko dođe k meni naći će EXIT iz smrti u večni život." Isus Hrist je lično za tebe napravio EXIT, a sve što ti treba da uradiš jeste da kreneš PUTEM prema tom EXIT-u, i da kažeš zbogom svojoj duševnoj praznini.

Možda misliš da ti Isus ne može pružiti EXIT - ne veruješ da EXIT postoji. Postojanje toga ne zavisi ni od tvoga verovanja, ili neverovanja, EXIT je oduvek tu, i nudi ti se. Suština je potpuno drugačija - da bi došao do EXIT-a moraš zakoračiti na PUT koji vodi ka njemu. Ne postoji drugi način.

Zatraži od Isusa Hrista da ispuni tvoju prazninu, da oprosti tvoje grehe, i da ti snagu da napraviš EXIT iz starog života u novi. Tada će tvoja duhovna glad nestati, svetlo će obasjati tvoju dušu, a tvoj život će dobiti novi smisao.

Načini EXIT - odluči se za Isusa!

Jednom kad napraviš svoj EXIT ostani slobodan.

Ako želiš više pročitati o tome kako da načiniš EXIT u svom životu, onda klikni ovde i pročitaj nekoliko naših stranica koje govore o tome.Upoznaj Boga - Jesus, only Way to EXIT >>